Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHOFER TAXIE Kompania Call Taxi Kërkon të punësojë

Paga: e konsiderueshme |

* Me eksperience pune. * Te kene deshmi taksie. * Ofrohen kushte shume te mira pune me Makina Elektrike

Botuar më 13/04/2021
e konsiderueshme

SHOFER Clean Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Paga 43.000 leke + sigurimet + bonuset 25% te xhiros ditore mbi 5000 leke |

Me patente te klasit D, dhe deshmi, eksperience pune. Te kete njohuri te mira mbi qytetin e Tiranes. Mosha mbi 35-55 vjec.

Botuar më 12/04/2021
Paga 43.000 leke + sigurimet + bonuset 25% te xhiros ditore mbi 5000 leke

GOMIST Gomisteri Nova Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page dhe kushte shume te mira pune |

Me eksperience pune, me pervoje pune, Adresa: Tek qendra Kristal.

Botuar më 12/04/2021
Ofrohet page dhe kushte shume te mira pune

SHOFER KOMPANIA FAST TAXI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

TAKSIE, me patente te klasit D, me deshmi taksie. Te kete njohuri te mira mbi rruget ne qytetin e Tiranes, mosha 30 - 55 vjec, per me shume informacion, kontaktoni ne nr e kontaktit, Adresa: Unaza e Re, Tiranë

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

SHOFER Kompani Tekstilesh Kerkon te punesoje: Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna 8 ore ne dite, nga e hene ne te shtune.Transporti mundesohet falas nga kompania., te kete pervoje pune si shofer, Adresa: Prane doganes se Tiranes

Botuar më 10/04/2021
e kenaqshme

SHOFER Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Vinci dhe Shofer qe ka patente per makineri me 4 akse

Botuar më 09/04/2021
e kenaqshme

LAVAZHIER Green Car Wash Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrohen kushte te mira pune, Tiranë

Botuar më 09/04/2021
e kenaqshme

MEKANIK ART SERVIS LIDER NE RIPARIMIN E AUTOMJETEVE Kërkon të punësojë

Paga: 40.000 LEKE + BONUSE |

Me eksperience pune minimumi 2 vjet, mosha deri ne 40 vjec, / xhenerik automjetesh. ne bashkepunim me shefin e servisit te kryeje riparime te ndryshme te automjeteve, kushte te mira pune, Tiranë

Botuar më 09/04/2021
40.000 LEKE + BONUSE

ELEKTROAUT ART SERVIS LIDER NE RIPARIMIN E AUTOMJETEVE Kërkon të punësojë

Paga: E KENAQSHME |

Me eksperience pune minimumi 2 vjet, mosha deri ne 40 vjec, ne bashkepunim me shefin e servisit te kryeje riparime te ndryshme te automjeteve, kushte te mira pune, Tiranë

Botuar më 09/04/2021
E KENAQSHME

PUNETOR LAVAZHI Lavazh Makinash Kërkon të punësojë

Paga: me % |

Te jene me eksprience pune ne larjen e makinave dhe te Tapicerive. Ofrohen kushte te mira pune, te kene eksperience pune, Adresa: Rr. "Petronini Luarasi", tek ish Tregu Elektrik

Botuar më 08/04/2021
me %
)