Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PERGJEGJES

Lavazh – Parkim, kerkon te punesoje: Pergjegjes /Administrator per Lavazh-Parkim

Kriteret

/Administrator per Lavazhi-Parkimi. * Te dije te ngase makinen. * Mosha 45 – 50 vjec

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet pagese e kenaqshme

Kontakte

Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 01/07/2020

)