Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

LAVAZHIER Lavazh Kërkon të punësojë

Paga: e diskutueshme me marveshje. Me % ose rroge baze |

(2 persona). Me eksperience punePagesa e diskutueshme me marveshje., Adresa: Tirane t...

Botuar më 04/05/2021
e diskutueshme me marveshje. Me % ose rroge baze

LAVAZHIER Lavazh Makinash Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

0692500608. Me eksperience pune. Te jete korrekt ne pune, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 13/05/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

MENAXHER SHITJESH Kompania Classic shpk, Me e madhja ne sektorin automotiv ne Shqiperi, ne kuadrin e brandeve te reja qe do te perfaqesoje ne territorin e Shqiperise Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(Menaxher shitje automjetesh). Te jete i diplomuar (ne shkenca ekonomike, inxhinieri).Te zoteroje shkelqyeshem gjuhen Angleze (gjuha e dyte preferohet).Te kete njohuri te mira ne programet baze te kompjuterit.Te njohe mire parimet e shitjes se automjeteve. Te kete pervoje pune te pakten 5 vjet ne kete sektor, aplikimet cv pranohen ne email:

Botuar më 12/05/2021
e kenaqshme

SHOFER SHOFER (BANKA KOMBETARE TREGTARE BKT) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

-Të ketë eksperiencë pune si shofer min 3 vite-Të ketë patente të vlefshme shoferi-Të jetë i disponueshëm për të punuar me orare të zgjatura-Të ketë diplomë të shkollës së mesme-Të ketë aftësi shume të mira komunikimi-Njohja e gjuhës angleze ka prioritet-Eksperience në institucione ose ambasada kanë prioritet, kandidatët e interesuar të dergojne një cv ne adresën [email protected], ose të dërgojnë të dhënat personale dhe eksperiencën ne nr e telefonit

Botuar më 12/05/2021
e kenaqshme

SHOFER TAXIE HEYYY TAXI Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 Leke ose me perqindje 40% |

Te kete patente te klasit D dhe deshmi taksisti, kushte te mira pune, Tiranë

Botuar më 11/05/2021
50.000 Leke ose me perqindje 40%

PERGJEGJES KOMPANI PRODHIMI NE TIRANE, kerkon: Pergjegjes Magazine

Paga: Pagesa: 60.000 Leke. |

* Arsimi: I larte, i plote. Preferohet Ing. mekanik/elektrik/eletronik. * Gjuha: Italisht, Anglisht (perben avantazh). * Eksperienca: Disa vjeçare ne prodhim ose magazine. * Puna Full Time, Hene - Shtune. * Disponibilitet jashte orarit. Dergoni CV ne E-mail: [email protected], Adresa: Autostada Tirane Durres, km5.

Botuar më 11/05/2021
Pagesa: 60.000 Leke.

AGJENT SHITJESH EXIMOIL SHA, KOMPANI VAJRASH LUBRIFIKANTE DHE NENPRODUKTET E TYRE OFRON VEND PUNE PER:

Paga: e kenaqshme |

Arsimi: i larte, Leje drejtimi: kategoria b, eksperience pune ne fushen e shitjes se vajraave lubrifikante dhe nenproduktet e tyre., mosha e preferuar 25-40 vjeç, • mirembajtja dhe rritja e shitjeve te produkteve ne klientet ekzistues. • kujdeset per ekzekutimin ne kohe te porosive.• kontakt te vazhdueshem me klientet• kujdeset per zbatimin e kontratave me klientet• kujdeset per bazen materiale te kompanise., vendi i punes ne tirane., kandidatet e interesuar jane te mirepritur te dergojne cv-ne e tyre ne adresen e e-mail ose te kontaktojne ne numrat si me poshte, Tiranë

Botuar më 11/05/2021
e kenaqshme

PUNONJES Kerkohet: Punetor per Pastrim dhe Riparim Biçikletash

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te jete korrekt ne pune, rr. "thanas ziko", mbi gjimnazin partizani

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

PUNETOR LAVAZHI Kerkohet:

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te jete korrekt ne pune, rr. "thanas ziko", mbi gjimnazin partizani

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

MEKANIK UNIPART sh.p.k Me përvojë 16 vjecare në tregun shqiptar kërkon të punësoj MEKANIK.

Paga: e kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria b, Kandidatët duhet të përbushin kriteret që vijojnë:• Edukimi- Të ketë arsim të mesëm/ lartë ( preferefohet shkollë profesionale në degën mekanike ose kurse te certifikuara në profilin mekanik).• Gjuhë e huaj ( jo e domosdoshme) - Preferohet të dijë gjuhë të huaj.• Të ketë aftësi komunikuese.• Të jetë fleksibël me oraret., -preferohen kandidatët që kanë eksperiencë pune ( minumumi 1 vit) në fushën e makinerive të rënda., të jetë nga mosha 23- 40 vjec, • të kryerj konstatimin e rasteve të raportuara.• të ruaj etikën në komunikim me kolegët, eprorët dhe klientët.• të ruaj konfidencialitetin.• të mirëmbajë veglat e punës dhe të jetë përgjegjës për rregullsinë e vendit të punës., Adresa: Rr. Industriale, Berxull Kashar.

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

MAGAZINIER ALBA FOAM SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Magazinier mosha 30-45 vjeç. Me eksperience pune mbi 3 vjet, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame.

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme
)