Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MEKANIK Njoftime pune - TOYOTA ALBANIA Shoqëria Alto Sh.p.k., përfaqësuesi i vetëm zyrtar i markës Toyota në Shqipëri për shitjen e automjeteve të reja, servisit dhe pjesëve të këmbimit Kerkon te punesoje: Mekanik

Paga: e kenaqshme |

Të ketë eksperiencë pune minimumi 5 vjet.Avantazh kanë aplikantët që kanë punuar në servise të autorizuara ose kompani serioze konçesionare.

Botuar më 07/06/2023
e kenaqshme

BOJAXHI MJETESH Punë Tirana Vende vakante për kategorinë ,Bojaxhi, lucidimin e automjeteve

Paga: 1500 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantetpunetirana.comwhatsapp [email protected] ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
1500 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

AUTO MEKANIK Punë Tirana Kerkohet: Mekanik/ Page e kenaqshme

Paga: 1500 Euro/ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantet/punetirana.com/whatsapp: 0696630282/[email protected]/na ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 07/06/2023
1500 Euro/ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

BOJAXHI MJETESH Punë Tirana Vende vakante për kategorinë ,Bojaxhi, lucidimin e automjeteve

Paga: 1500 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantetpunetirana.comwhatsapp [email protected] ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
1500 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

PUNETOR MAGAZINE - A & B - 2 Eshte distributori i Coca Cola dhe ujit te Tepelenes per Tiranen dhe kerkon te punesoje Punetor Magazine Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 45.000 leke plus sigurimet shoqerore shendetsore te paguara |

Leje drejtimi: kategoria b, te kete punuar ne mgazina te ndryshme,te njohe transpaleten manuale si dhe perben avantazh njohja e pirunit, 20-45 vjec, te ngarkoje furgonat e kompanise,te mbaje paster ambjentin e punes,te sistemoje magazinen, orari i punes 06:00 e mengjesit me 15:00 e drekes,e diela pushim,festat zyrtare pushim,shperblim mbi pagen per fund viti,transporti i perfshire, menjehere, Adresa: Magazina e Coca Cola prane keshtjelles Konti,Vaqarr, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
45.000 leke plus sigurimet shoqerore shendetsore te paguara

SHOFER NJOFTIME PUNE - City Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Paga shume e mire |

Me klasin B, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne whatsapp nr., Adresa: Komuna e Parisit, Kompleksi Kika 2, Tirane, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
Paga shume e mire

AUTO MEKANIK Punë Tirana Kerkohet: Mekanik/ Page e kenaqshme

Paga: 1500 Euro/ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantet/punetirana.com/whatsapp: 0696630282/[email protected]/na ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 06/06/2023
1500 Euro/ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

AUTO MEKANIK Punë Tirana Kerkohet: Mekanik/ Page e kenaqshme

Paga: 1500 Euro/ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantet/punetirana.com/whatsapp: 0696630282/[email protected]/na ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 06/06/2023
1500 Euro/ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

AUTO MEKANIK Punë Tirana Kerkohet: Mekanik/ Page e kenaqshme

Paga: 1500 Euro/ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantet/punetirana.com/whatsapp: 0696630282/[email protected]/na ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 06/06/2023
1500 Euro/ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE
)