Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Mesues

SHKOLLA JOPUBLIKE ILIRIA VAZHDON REGJISTRIMET PER VITIN E RI SHKOLLOR 2019-2020 e cila ka nje pervoje ne fushen e arsimit qe prej vitit 2001

Ofrojme: mesim, ushqim, transport, studim dhe konsultime.

Kriteret

Histori-Gjeografi, Cikel i Ulet, Parashkollore, Mesuese Fizike (part time) qe te jape edhe Informatiken. Te interesuarit te dergojne CV ne E mail:

Kontakte

Rruga "Don Bosko", perballe Vizion Plus
shkollailiria2010@yahoo.com
Email

Botuar më 07/09/2019