Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOPSHT PRIVAT Kërkon të punësojë Edukatore

Per grupmoshat 3 deri 4 vjeç. Te kete arsimin perkates, Tiranë, Adresa: Rr. “Ali Shefqeti”, Shkoze, prane ish Uzines Traktori

Botuar më 15/09/2019

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Mesuese

Per parashkollor. Paga dhe kushte pune te mira, Adresa: Prane Oxhakut, prane Venu Club

Botuar më 14/09/2019

KOPESHT PRIVAT CICERIMAT & S Kërkon të punësojë Edukatore

Paga: page e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, mbrapa qendres Globe, te kete arsimin perkates per cikel parashkollor.

Botuar më 13/09/2019
page e kenaqshme

Kopesht Cerdhe private Kolopucat Kërkon të punësojë Mesuese

Parashkollori. Te kete eksperience pune minimalisht 1 vit me grupmoshen e parashkollorit. Mosha 27-40 vjec., Tiranë, Adresa: Unaza e Re, mbrapa Ozone, te interesuarat te kontaktojne ne nr:

Botuar më 12/09/2019

SHKOLLA 9 VJECARE DRITA E DIJES & GJIMNAZI GUINNESS Kërkon të punësojë Shofer

Furgoni per transportin e femijeve. Te zoteroje patente D, CAP, Karte Identiteti. Kriteret: Pervoje, te jete i kujdesshem me femijet, pergjegjesi. Orari Pritjes cdo dite 14.00-16.00, Adresa: Rruga Margarita Tutulani, vila 3-kateshe, prane kompleksit Dinamo, Tirane e re

Botuar më 11/09/2019

SHKOLLA 9 VJECARE DRITA E DIJES & GJIMNAZI GUINNESS Kërkon të punësojë Mesues/e

Per ciklin e ulet, dhe ne lendet gjuhe letersie, fizike. Te kete kualifikimin perkates, te jete me eksperience pune, page e kenaqshme. Personat e interesuar te paraqiten prane shkolles 12.00-15.00, Adresa: Rruga Margarita Tutulani, vila 3-kateshe, prane kompleksit Dinamo, Tirane e re

Botuar më 11/09/2019

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete diplomen perkatese per parashkollor. Te jete serioze dhe korrekte ne pune. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen:, Adresa: Prane Medreses

Botuar më 11/09/2019

Kopesht privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete mbaruar arsimin e larte per parashkollore. Me eksperience pune. Mosha 24-35 vjec, Tiranë, Adresa: Rr."3 Deshmoret", Yzberisht

Botuar më 10/09/2019

KANCELARI NFINITI ASTIR Kërkon të punësojë Shitese

Te kete eksperience pune ne Shitje/Marketing. Paga e kenaqshme

Botuar më 10/09/2019

Kopshti Privat "Drigen" Kërkon të punësojë Edukatore

Pagese e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Tek kthesa Kamzes, Kompleksi Garden City

Botuar më 10/09/2019