Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITESE

Kancelari

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mosha deri ne 30 vjec, jo studente

Detyrat dhe Pagesa

Paga e kenaqshme

Kontakte

Tirane

Botuar më 13/02/2020

)