Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MESUES/E Shoqëria "Arkos" Sh.P.K me shkollat " Po, ju mundeni" dhe "Meridian+" në kuadër të zgjerimit Kërkon të punësojë

Paga: . |

Shoqëria "Arkos" Sh.P.K me shkollat " Po, ju mundeni" dhe "Meridian+" në kuadër të zgjerimit kërkon mësues të të gjitha cikleve. Kandidatët duhet të jenë të liçensuar dhe mundësisht me kualifikim 5 vjeçar.Mund të na kontaktoni në nr. 0692058222 ose të na dërgoni CV në adresën: [email protected]

Botuar më 30/05/2023
.

NDIHMESE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje Ndihmes Edukatore Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
Pagese konkuruese ne treg

MESUESE PER CIKLIN E ULET Oferta pune - SHKOLLA PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit per me shume info, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
e kenaqshme

MESUESE Oferta pune - SHKOLLA PRIVATE Kerkon te punesoje; Mesuese Histori/Gjeografi

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit per me shume info, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
e kenaqshme

EDUKATORE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje Edukatore Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
Pagese konkuruese ne treg

STAF PER SUMMER CAMP Njoftime pune - Kopesht & cerdhe Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Mesuese per fiskulture, mesuese per lojra, mesuese per art craft, mesuese pikture, mesuese noti, animator, me eksperience, paradite dhe pasdite, te interesuarat te dergojne cv ne adresen e emailit, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, dhe Adresa 2 :SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN Dhe perballe NEW YORK SCHOOLS & MARIF farm KINDERGARDEN, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
E kenaqshme

MESUESE E GJUHES ANGLEZE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje mesuese e gjuhes angleze Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Per kopesht, me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
E kenaqshme

SALDATOR Njoftime pune - A.A shpk Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese 100.000 leke |

* Te jene te afte dhe korrekte ne pune. * Per punetoret nga rrethet ofrohet dhe fjetja., Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Te interesuarit te telefonojne nga ora: * 09:00 - 14:00 ne

Botuar më 29/05/2023
Ofrohet pagese 100.000 leke

PUNETOR Njoftime pune - A.A shpk Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese 70.000 leke |

* Te jene te afte dhe korrekte ne pune. * Per punetoret nga rrethet ofrohet dhe fjetja., Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Te interesuarit te telefonojne nga ora: * 09:00 - 14:00 ne

Botuar më 29/05/2023
Ofrohet pagese 70.000 leke

SALDATOR Njoftime pune - A.A shpk Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese 100.000 leke |

* Te jene te afte dhe korrekte ne pune. * Per punetoret nga rrethet ofrohet dhe fjetja., Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Te interesuarit te telefonojne nga ora: * 09:00 - 14:00 ne

Botuar më 29/05/2023
Ofrohet pagese 100.000 leke
)