Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES

Shtypshkronja Albdesign PSP shpk

Kërkon të punësojë

Kriteret

(mashkull) me kohe te plote. Kandidati preferohet te kete eksperience pune, , jo me pak se 1 vit. Te kete njohuri per ngjitjet me leter adeziv (veshje/brandim makinash, fasadash, etj)Te punoje me Reklama Ndricuese. Shkronja 3D. Te kete njohuri per Montim Banerash.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Personat e interesuar mund te dergojne me e-mail nje CV ne adresen ose te kontaktojne ne numrin e telefonit nga ora 11.00 – 17.00 nga e hena ne te premte

Kontakte

Tiranë
asfinanca@albdesign.al
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 25/03/2020

)