Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MESUESE

Shkolla Viktor Hygo

SHKOLLA FRANKO-SHQIPTARE NE KUADER TE ZGJERIMIT TE AKTIVITETIT
Kërkon të punësojë

Kriteret

Mesuese e gjuhes Frenge

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Teinteresuarit te nisin CV ne adresen:

Kontakte

info@ecole-vhugo.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 24/05/2020

)