Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MESUES/E

Zeit Multilingual Center

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mesues/e te Gjuhes Gjermane

Detyrat dhe Pagesa

Pagese e kenaqshme dhe sigurime shendetesore/shoqerore.

Kontakte

Rr. Barrikadave, Pall. 135/1, Shk.1 (mbrapa Maternitetit Mbreteresha Geraldine)

Botuar më 19/11/2019

)