Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMESE Njoftime pune - Kërkojmë Ndihmëse për Mësueset e nivelit parashkollor për Kopsht dhe Çerdhe në një institucion privat

Paga: Ofrohet pagesë dinjitoze |

* Kandidatet preferohen të motivuara e të afta në komunikim. * Sigurohet ambient me parametra mbi mesataren, kontratë ligjore pune dhe pagesë dinjitoze, Adresa: Pranë Universitetit New York Tirana, rruga: "Bill Klinton".

Botuar më 26/03/2023
Ofrohet pagesë dinjitoze

SANITARE Njoftime pune - Kërkojmë Sanitare për Kopsht dhe Çerdhe në një institucion privat

Paga: Ofrohet pagesë dinjitoze |

* Kandidatet preferohen të motivuara e të afta në komunikim. * Sigurohet ambient me parametra mbi mesataren, kontratë ligjore pune dhe pagesë dinjitoze, Adresa: Pranë Universitetit New York Tirana, rruga: "Bill Klinton".

Botuar më 26/03/2023
Ofrohet pagesë dinjitoze
Botuar më 24/03/2023
Kushte dhe page te kenaqshme!

TERAPISTE ABA Njoftime pune - Kopesht & cerdhe Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Adresa 1: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN dhe perballe NEW YORK SCHOOLS & MARIF farm KINDERGARDEN, Adresa 2: Selvia, Tiranë

Botuar më 23/03/2023
E kenaqshme

NDIHMESE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje Ndihmes Edukatore Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Ndihmese edukatore, me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 23/03/2023
E kenaqshme

EDUKATORE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje Edukatore Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 23/03/2023
E kenaqshme

ROJE Njoftime pune - Kompania filmike A.A kerkon: Roje Sigurie

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Mosha 30 - 55 vjeç. Te jene te afte dhe korrekte ne pune, kushte te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane.

Botuar më 20/03/2023
Ofrohet pagese e mire
)