Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR PRODHIMI QualitySource Albania Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Jemi duke kërkuar për :2 zejtare(metal punues);2 dyll punues;Proceset që do të realizohen në punimin e metaleve jane:Krijimi dhe pjekja e allçisë ;Derdhja e metalit;Prerja, limimi, lustrimi i metalit;Proceset që do të realizohen në punimin e dyllit jane:Injektimi i dyllit në format e duhura;Krijimi i pemëve mbajtëse për pjesët e ndryshme të dyllit;Ngjitje dhe riparime të ndryshme mbi format e dyllit;, të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dorëzojnë cv-në e tyre me email: ose te kontaktojne ne nr:, Adresa: Kombinat, Tiranë

Botuar më 04/06/2023
E kenaqshme

EDUKATORE Oferta pune - Kopesht Privat Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Edukatore / Ndihmes Edukatore per kopsht dhe çerdhe, Adresa: Rr. "Don Bosko".

Botuar më 04/06/2023
e kenaqshme

PUNONJESE Njoftime pune - Librari Kancelari Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune |

Puna Part Time. Te jete e komunikueshme dhe korrekte ne pune., Adresa: Rr. "Barrikadave".

Botuar më 04/06/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

STAF PER SUMMER CAMP Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon mesuese per summer camp Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Mesuese per fiskulture, mesuese per lojra, mesuese per art craft, mesuese pikture, mesuese noti, animator, me eksperience, paradite dhe pasdite, te interesuarat te dergojne cv ne adresen e emailit, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, dhe Adresa 2 :SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN Dhe perballe NEW YORK SCHOOLS & MARIF farm KINDERGARDEN, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
E kenaqshme

NDIHMESE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje Ndihmes Edukatore Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

EDUKATORE Njoftime pune - Kopesht & cerdhe kerkon te punesoje Edukatore Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Me eksperience pune ne cerdhe dhe kopesht, kushte shume te mira pune, te interesuarat te dergojne cv ne adresen email ose ne whatsapp, Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Farkë, km 5, SAUK I VJETER Perbri rezidences TOUCH OF THE SUN, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

SALDATOR Njoftime pune - A.A shpk Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese 100.000 leke |

* Te jene te afte dhe korrekte ne pune. * Per punetoret nga rrethet ofrohet dhe fjetja., Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Te interesuarit te telefonojne nga ora: * 09:00 - 14:00 ne

Botuar më 02/06/2023
Ofrohet pagese 100.000 leke

PUNETOR Njoftime pune - A.A shpk Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese 70.000 leke |

* Te jene te afte dhe korrekte ne pune. * Per punetoret nga rrethet ofrohet dhe fjetja., Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Te interesuarit te telefonojne nga ora: * 09:00 - 14:00 ne

Botuar më 02/06/2023
Ofrohet pagese 70.000 leke

PUNETOR Njoftime pune - A.A shpk Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese 70.000 leke |

* Te jene te afte dhe korrekte ne pune. * Per punetoret nga rrethet ofrohet dhe fjetja., Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Te interesuarit te telefonojne nga ora: * 09:00 - 14:00 ne

Botuar më 31/05/2023
Ofrohet pagese 70.000 leke

SALDATOR Njoftime pune - A.A shpk Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese 100.000 leke |

* Te jene te afte dhe korrekte ne pune. * Per punetoret nga rrethet ofrohet dhe fjetja., Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Te interesuarit te telefonojne nga ora: * 09:00 - 14:00 ne

Botuar më 31/05/2023
Ofrohet pagese 100.000 leke
)