Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHITESE Njoftime pune - Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet tek Rruga Myslym Shyri kerkon te punesoje: SHITESE MOBILERIE.

Paga: e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter., mos...

Botuar më 30/01/2023
e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - Dyqani i Mobilerise "Axl Mobileri" ne Elbasan (Lagjia Shenkoll tek tregu) Kerkon te punesoje: SHITESE MOBILERIE.

Paga: teper e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter. Mosh...

Botuar më 30/01/2023
teper e kenaqshme

SHOFER FURGONI Njoftime pune - Mobileri ofron vend pune per Shofer Furgoni

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune. Puna me kohe te plote, Tiranë

Botuar më 01/02/2023
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - Kompania WorldHome Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Mosha deri 45 vjeç. Te jete korrekte dhe e rregullt ne pune, Adresa: Autostrada Tirane - Durres, Km2.

Botuar më 31/01/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme

ELEKTROMEKANIK Kompania Royal Shpk, me seli ne Autostraden Tirane Durres, km 6 Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa te kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 6.

Botuar më 31/01/2023
Pagesa te kenaqshme

ROJE Kompania Royal Shpk, me seli ne Autostraden Tirane Durres, km 6 Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa te kenaqshme |

Objekti. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 6.

Botuar më 31/01/2023
Pagesa te kenaqshme

MURATOR Kompania Royal Shpk, me seli ne Autostraden Tirane Durres, km 6 Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa te kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 6.

Botuar më 31/01/2023
Pagesa te kenaqshme

SANITARE Kompania Royal Shpk, me seli ne Autostraden Tirane Durres, km 6 Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa te kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 6.

Botuar më 31/01/2023
Pagesa te kenaqshme

SHITESE COMODITA HOME Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Arsimi: i larte - i mesem, mbi 18 vjec, 1-shitëse (durres )kriteret për të aplikuar për këtë pozicion:1-të ketë mbaruar minimalisht arsimin e mesëm (preferohet arsim i lartë).2-të jetë i/e komunikueshme dhe të ketë etikë të lartë në sjelljen ndaj klientëve.3-të ketë njohuri bazike kompjuterike.4-i/e aftë të punojë dhe përshtatet në grup. të interesuarit të aplikojnë në adresën e email: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e cel: 0685459814, Durrës

Botuar më 30/01/2023
E kenaqshme

SHITESE COMODITA HOME Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Arsimi: i larte - i mesem, mbi 18 vjec, 1-shitëse (qendra emerald, sheshi willson dhe brryl)kriteret për të aplikuar për këtë pozicion:1-të ketë mbaruar minimalisht arsimin e mesëm (preferohet arsim i lartë).2-të jetë i/e komunikueshme dhe të ketë etikë të lartë në sjelljen ndaj klientëve.3-të ketë njohuri bazike kompjuterike.4-i/e aftë të punojë dhe përshtatet në grup. të interesuarit të aplikojnë në adresën e email: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e cel: 0685459814, Tiranë

Botuar më 30/01/2023
E kenaqshme
)