Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ZMERILUES

DRURI - MOBILERI PUNIME DRURI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kerkohet te punesohet Zmerilues Druri

Detyrat dhe Pagesa

70.000 Leke te reja

Kontakte

Tiranë

Botuar më 26/05/2023

)