Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

USTA

Mobileri Dalini Arredo

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune
/MONTUES. te kete patente

Detyrat dhe Pagesa

Te montoje kuzhina i pavarur, sirtare me thithje
E kenaqshme
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Kontakte

Kombinat

Botuar më 18/10/2020

)