Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

USTA MARANGOZ

- MOBILERI PUNIME DRURI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kerkohet te punesohet Usta Marangoz

Detyrat dhe Pagesa

Duke filluar nga 90.000 Leke te reja

Kontakte

Tiranë

Botuar më 26/05/2023

)