Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TAPICIER

Njoftime pune - Mobileri,prodhim e tregtim me shumicë e pakicë te artikujve prej druri,import -eksport Kerkon Tapicier

Kriteret

Kushte te mira pune. Me eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshsme

Kontakte


Botuar më 30/11/2023

)