Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TAPICIER

MOBILERI VALERA

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

60000 leke-90000 leke
Ofrojme kushte shume te mira

Kontakte

Vaqarr

Botuar më 12/07/2021

)