Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ASISTENTE ADMINISTRATIVE INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: - Assistente amministrativo

Paga: tratabile |

Laurea in Scienze della Communicazione. Min 5 anni di esperienza di lavoro in pubbli...

Botuar më 01/10/2023
tratabile

NDIHMES MARANGOZ Njoftime pune - MOBILERI OLGEN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Me eksperience pune! Te interesuarit te jene korrekte ne pune., Adresa: Rr. “Llazi Miho”.

Botuar më 01/10/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

ZMERILUES Njoftime pune - MOBILERI OLGEN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Me eksperience pune! Te interesuarit te jene korrekte ne pune., Adresa: Rr. “Llazi Miho”.

Botuar më 01/10/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

SHITESE Vende te lira pune nga - COMODITA HOME (TIRANE DHE LUSHNJE) Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

1-Të ketë mbaruar minimalisht arsimin e mesëm (preferohet arsim i lartë).2-Të jetë i/e komunikueshme dhe të ketë etikë të lartë në sjelljen ndaj klientëve.3-Të ketë njohuri bazike kompjuterike.4-I/e aftë të punojë dhe përshtatet në grup., të interesuarit të aplikojnë në adresën e email ose të kontaktojnë në numrin e cel:

Botuar më 01/10/2023
E kenaqshme

OPERATORE TELEFONIKE Vende te lira pune nga - COMODITA HOME kerkon te punesoje: AGJENTE CALL CENTER (SHQIP)

Paga: E kenaqshme |

1-të ketë mbaruar minimalisht arsimin e mesëm (preferohet arsim i lartë).2-eksperiencë minimale në call center 6 muaj deri 1 vit;2-të jetë i/e komunikueshme dhe të ketë etikë të lartë në sjelljen ndaj klientëve.3-të ketë njohuri bazike kompjuterike.4-i/e aftë të punojë dhe përshtatet në grup., të interesuarit të aplikojnë në adresën e email ose të kontaktojnë në numrin e cel:, Tiranë

Botuar më 01/10/2023
E kenaqshme

ASISTENTE ADMINISTRATIVE INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: - Assistente amministrativo

Paga: tratabile |

Laurea in Scienze della Communicazione. Min 5 anni di esperienza di lavoro in pubbliche relazioni, vendita e distribuzione, organizzazione di fiere convegni e eventi culturati, ecc

Botuar më 01/10/2023
tratabile

INXHINIER MJEDISI INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: -Ingegnere AmbIentale (Project Manager)

Paga: tratabile |

Laurea in ingegneria Ambientale(Un Politecnica di Tirana or studi al estero)Esperienza di lavoro nell settore ambientale come Project Manager

Botuar më 01/10/2023
tratabile

ASISTENTE ADMINISTRATIVE INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: - Assistente amministrativo

Paga: tratabile |

Laurea in Scienze della Communicazione. Min 5 anni di esperienza di lavoro in pubbliche relazioni, vendita e distribuzione, organizzazione di fiere convegni e eventi culturati, ecc

Botuar më 01/10/2023
tratabile

DREJTOR MARKETINGU INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: -Direttore "Marketing Industriale, B2B"

Paga: Tratabile |

Laurea in Economia, Master in Marketing. Min 5 anni di esperienza di lavoro di Marketing B2B, comunicazione d'impresa e relazioni pubbliche

Botuar më 01/10/2023
Tratabile

SHOFER FURGONI Njoftime pune - Mobileri ofron vend pune per Shofer Furgoni

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune. Puna me kohe te plote, Tiranë

Botuar më 01/10/2023
e kenaqshme

ARKITEKT/E BRUNES Kompania Brunes sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në kuadër të ofrimit të larmishmërisë së produkteve, interesohet të rekrutojë Arkitekt (M/F) Interior Design

Paga: E kenaqshme |

-Të ketë përfunduar studimet e larta për Arkitekturë.-Të ketë eksperiencë pune minimumi 3 vite në fushën interior design.-Të njohë shumë mirë programet SketchUp, AutoCAD, Adobe Photoshop dhe 3ds Max-Të ketë njohuri të gjuhës italiane dhe angleze.-Të ketë aftësi komunikese me klientët.-Të jetë i fokusuar drejt zgjidhjes së problemeve, efektiv dhe të punojë në grup., të interesuarit mund të dërgojnë cv-në e tyre si dhe një portofol punësh në adresën [email protected], Tiranë

Botuar më 01/10/2023
E kenaqshme
)