Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Shites

SHTEPIA E OFERTAVE

Shitje & Blerje me perfitim maksimal

Kriteret

I Larte, I Mesem, Mesem Profesional
Te kete pervoje te meparshme ne shitje
25-45 vjeç
Te jete i komunikueshem dhe i shkathet.

Detyrat

Page baze + perqindje
Te interesuarit te dergojne cv me e-mail ose te paraqiten ne adresat e dyqaneve

Kontakte

Adresa 1: Rruga Sami Frasheri, perballe shkolles P. NIni Luarasi. Adresa 2: Blloku Vasil Shanto, ngjitur me Marikaj Shop
shtepiaofertave@gmail.com/shtepiaeofertave2@gmail.com
Email

Botuar më 16/09/2019