Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHOFER Oferte pune nga Fabrika e prodhimit te mobiljeve ne Marikaj Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per kamioncine 3.5ton. -Te interesuarti duhet te kete eksperience ne drejtimin e furg...

Botuar më 18/09/2021
e kenaqshme

SHITESE Oferte pune nga Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet tek Rruga Myslym Shyri Kerkon te punesoje Shitese Mobilerie

Paga: Paga teper e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter. Mosh...

Botuar më 18/09/2021
Paga teper e kenaqshme

PUNETOR MOBILERIE ELITE DESIGN MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune per prerje ne sharre, montim, lyerje. Te dije makinerite goniaster, freze, makinerite e drurit, etj, kushte shume te mira pune, Adresa: Ish kombinati Misto Mame, ish fabrika e letres se kartonit, perballe spitait Amerikan 3

Botuar më 25/09/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

ARKITEKT OFROHET VEND PUNE NE MOBILERI PER POZICIONIN ARKITEKT

Paga: e kenaqshme |

Te njohe programet AutoCad, Skechup, preferohet me eksperience pune te meparshme, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rr. Sabaudin Gabrani, Tiranë, Ish Misto mame

Botuar më 25/09/2021
e kenaqshme

USTA KOMPANIA CENE CONSTRUCTION KERKON GRUPE PUNE TE SPECIALIZUARA PER DURALUMIN DHE PLASTIKE Kërkon të punësojë

Paga: pagesa mund te behet edhe per m² |

Ndihmes usta dhe usta per duralumin dhe plastike.Rroga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme, Adresa: Ish ekspozita Shqiperia Sot

Botuar më 25/09/2021
pagesa mund te behet edhe per m²

BOJAXHI MOBILERIE Oferte pune nga Mobileri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Kushte te mira pune, Adresa: Tufine

Botuar më 24/09/2021
e kenaqshme

MONTUES Oferte pune nga Mobileri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mobileri. Kushte te mira pune, Adresa: Tufine

Botuar më 24/09/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE TAPICERIE MOBILERI HENDI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Eksperienca e punes ne kete fushe perben avantazh, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 7 (rruga dytesore prane REAL PARK), Tiranë

Botuar më 24/09/2021
E kenaqshme

KASIER/E NOVATEX G.B. COMPANY Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kënaqshme |

Detyrat dhe përgjegjësitë: mirepret me etike te larte profesionale cdo klient qe afrohet prane kasave.kryen te gjitha metodat e pagesave sipas procedurave standarte ne perputhje me kerkesen e klientit.siguron qe te gjitha produktet jane skanuar ne menyre korrekte dhe kontrollon ne monitor pershkrimin, sasine si dhe cmimin qe te perputhen me produktet qe skanohen.kontrollon te gjitha kutite e hapura qe kalojne ne kase dhe siguron qe produkti eshte i njejte me pershkrimin/kodin e kutise.zbaton me perpikmeri rregulloren dhe te gjithe procedurat e miratuara.pranon detyra te tjera sic nevojiten apo kerkohen ne cdo kohe per mbarevajtjen e punes., te interesuarit te kontaktojne ne adresen e email: [email protected] ose të kontaktojnë ose të kontaktojnë në numrin e kontaktit: 068 20 34 377 ., Adresa: EURO1.1, Qendra Tregtare CasaItalia, Tiranë

Botuar më 24/09/2021
e kënaqshme

SISTEMUESE NOVATEX G.B. COMPANY Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kënaqshme |

Detyrat dhe përgjegjësitë: menaxhon dhe kontrollon raftet e dyqanit ne perputhje me proceduratkujdeset per orientimin e klientit ne ambientet e dyqanit (routa e konsumatorit)kryen proceset orientuese te natyres se “kujdesit ndaj klientit”eshte pergjegjes per manaxhimin e afatit te skadences ne raftet apo frigoriferet e dyqanit.kryen sistemin e rafteve gjate furnizimit qe nga hyrja e produktit ne dyqan deri ne vendosjen ne rafte., te interesuarit te kontaktojne ne adresen e email: [email protected] ose të kontaktojnë ose të kontaktojnë në numrin e kontaktit: 068 20 34 377 ., Adresa: EURO1.1, Qendra Tregtare CasaItalia, Tiranë

Botuar më 24/09/2021
e kënaqshme

SHITES/E NOVATEX G.B. COMPANY Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kënaqshme |

Detyrat dhe përgjegjësitë: të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;krijon komunikimin me klientët, kupton interesin e tyre, i prezanton dhe i sygjeron produktet për të cilat ai është i interesuar;përgjegjës për shitjet në dyqan;të ndjekë proceset e punës si i janë përcaktuar;të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve., te interesuarit te kontaktojne ne adresen e email: [email protected] ose të kontaktojnë ose të kontaktojnë në numrin e kontaktit: 068 20 34 377 ., Adresa: EURO1.1, Qendra Tregtare CasaItalia, Tiranë

Botuar më 24/09/2021
e kënaqshme

KASAP Dyqan Mishi Kërkon të punësojë

Paga: kushtet e punes dhe paga shume e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te njohe anatomine e mishit dhe te kete eksperience ne shitje te produktit. mosha 25 deri ne 45 vjec, Adresa: Prane Qendres Kristal Center

Botuar më 23/09/2021
kushtet e punes dhe paga shume e kenaqshme
)