Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE

Pastrim Kimik KLA-VIN

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per pastrim kimik

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme + sigurime

Kontakte

Rr."Frosina Plaku: prane 21 dhjetorit, brenda Kompleksi Magnet, kullat Cassiopeja
Tiranë

Botuar më 10/10/2019

)