Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES TRANSPORTI

Njoftime pune - MOBILERI MONDIAL

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Kontakte

Rr. "Jordan Misja"
Tiranë

Botuar më 29/09/2023

)