Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

Njoftime pune -TENDA DIELLI ZENELI

Kërkon të punësojë

Kriteret

/ ndihmes montues tendash

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Kontakte

Unaza e Re

Botuar më 29/09/2023

)