Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHITESE Njoftime pune - Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet tek Rruga Myslym Shyri kerkon te punesoje: SHITESE MOBILERIE.

Paga: e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter., mos...

Botuar më 21/02/2024
e kenaqshme

PUNONJESE Njoftime pune - House of Flowers Lori Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGA TE LARTA + BONUSE |

* ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE!, Adresa: Perballe Ministrise se Jashtme.

Botuar më 25/02/2024
* OFROHEN PAGA TE LARTA + BONUSE

PUNETOR Njoftime pune - Mobileri RENA, kerkon te zgjeroje staf me: PRERES DHE RROBAQEPESE TAPICERIE

Paga: * OFROHEN PAGA BAZE TE KENAQSHME OSE PUNE ME NORME. |

* TE INTERESUARIT TE JENE ME EKSPERIENCE PUNE NE KETE FUSHE, Adresa: NIKEL FUSH KRYJE, 14KM NGA TIRANA.

Botuar më 25/02/2024
* OFROHEN PAGA BAZE TE KENAQSHME OSE PUNE ME NORME.

MOBILIER Njoftime pune - BASHARI DESIGN kerkon: * USTA MOBILERIE. * NDIHMES MOBILIER

Paga: * OFROHEN PAGESA TE LARTA + BONUSE! |

* TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE NE PUNE, Adresa: Rr. “Gjergj Legisi”, prane outlet Adidas

Botuar më 25/02/2024
* OFROHEN PAGESA TE LARTA + BONUSE!

SHOFER Njoftime pune - Kompania Luxury Bedding Shpk Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune |

* Te kene patente te klasit B ose C. * Mosha 30 - 45 vjeç. * Transport i garantuar nga firma, Adresa: Autostrada Tirane Durres.

Botuar më 24/02/2024
* Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune

USTA MOBILERIE Njoftime pune - BASHARI DESIGN Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGA TE STANDARTEVE TE LARTA + PERQINDJE |

* TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE NE PUNE, Adresa: Rr. “Gjergj Legisi”, prane outlet Adidas

Botuar më 23/02/2024
* OFROHEN PAGA TE STANDARTEVE TE LARTA + PERQINDJE

NDIHMES MOBILIER Njoftime pune - BASHARI DESIGN kerkon: * USTA MOBILERIE. * NDIHMES MOBILIER

Paga: * OFROHEN PAGESA TE LARTA + BONUSE! |

* TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE NE PUNE, Adresa: Rr. “Gjergj Legisi”, prane outlet Adidas

Botuar më 23/02/2024
* OFROHEN PAGESA TE LARTA + BONUSE!

MOBILIER Njoftime pune - BASHARI DESIGN kerkon: * USTA MOBILERIE. * NDIHMES MOBILIER

Paga: * OFROHEN PAGESA TE LARTA + BONUSE! |

* TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE NE PUNE, Adresa: Rr. “Gjergj Legisi”, prane outlet Adidas

Botuar më 23/02/2024
* OFROHEN PAGESA TE LARTA + BONUSE!

SHITESE Njoftime pune - Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet ne fund te Bulevardit Blu, Qereke-Nikel (700m perpara ures se Tapizes), Drejtimi Tirane Nikel Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Shitese Mobilerie. E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter., mosha 20 - 30 vjec, mund te na dergoni cv ne email :

Botuar më 23/02/2024
e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - AXL Mobileri kërkon të punësojë Shitëse ne adresen Bulevardi Bajram Curri, përballë Gjykatës, Tiranë.

Paga: e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo pune te tjera. Mosha 20 - 30 vjec, dërgoni cv-në tuaj ne email: [email protected] ose ne whatsapp ose duke telefonuar ne numrin:, Adresa: Bulevardi Bajram Curri, përballë Gjykatës, Tiranë.

Botuar më 23/02/2024
e kenaqshme

SHITESE COMODITA HOME TIRANE Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

1-Të ketë mbaruar minimalisht arsimin e mesëm (preferohet arsim i lartë).2-Të jetë i/e komunikueshme dhe të ketë etikë të lartë në sjelljen ndaj klientëve.3-Të ketë njohuri bazike kompjuterike.4-I/e aftë të punojë dhe përshtatet në grup., Adresa: Komuna e Parisit perballe Kristal Center, Tiranë

Botuar më 23/02/2024
E kenaqshme
)