Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

Mobileri Klevi

Kërkon të punësojë

Kriteret

Ngarkim-Shkarkimi (dorezim malli tek klienti, shperndarje mobilje). Mosha 20-40 vjeç. Telefonata nga ora 11:00-14:00, Te interesuarit te kontaktojne vetem ne kete ore, ose te kalojne ne dyqan

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Te dije te montoj. Te kete patente makine

Kontakte

Rr. "Ferid Xhajko", prane ish Restorant Durresit, perballe Tirana Bank

Botuar më 10/10/2019

)