Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

TRANSPORTUES Shtepia e ofertave 2

Paga: e kenaqshme |

Per ngarkim-Shkarkim mallrash. Te kete eksperience pune ne kete sektor. Te jete i komunikueshem dhe te kete aftesi te punoje ne grup.. Mosha 25-45 vjeç., Adresa: Rr. Medar Shtylla, prane Bllokut Vasil Shanto, Tiranë

Botuar më 08/08/2020
e kenaqshme

NDIHMES MARANGOZ FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 08/08/2020
e kenaqshme

PUNETOR Fabrika e Lendes Pare per Mobileri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(m). mosha 20-30 vjeç, Adresa: 100m perpara rrethrrotullimit tek TV-Klan, Rr. "Marie Kraja", ish Ndermarja e llullave Porcelan

Botuar më 07/08/2020
e kenaqshme

MARANGOZ MOBILERI ARTISTIKE DRURI Kërkon të punësojë

Paga: page e kenaqshme |

Per prodhim dhe montim mobiljesh, me eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Ura, Tiranë

Botuar më 05/08/2020
page e kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE MAGAZINE ME LENDE TE PARE MOBILERIE Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Vaqarr, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nmrin e telefonit, Adresa: Vaqarr, Tiranë

Botuar më 04/08/2020
paga e kenaqshme

PUNONJESE ZYRE MAGAZINE ME LENDE TE PARE MOBILERIE Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Te njohi programin Alpha, vaqarr, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nmrin e telefonit, Adresa: Vaqarr, Tiranë

Botuar më 04/08/2020
paga e kenaqshme

MONTUES Mobileri Joke Kërkon të punësojë

Paga: paga shume e kenaqshme |

Per mobileri, kushte shume te mira pune,, Adresa: ish Misto Mame, Tiranë

Botuar më 04/08/2020
paga shume e kenaqshme

ZMERILUES Mobileri Joke Kërkon të punësojë

Paga: paga shume e kenaqshme ne varesi te kualifikimit |

Kushte shume te mira pune,, Adresa: ish Misto Mame, Tiranë

Botuar më 04/08/2020
paga shume e kenaqshme ne varesi te kualifikimit
)