Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES BOJAXHI

Njoftime pune - MOBILERI MONDIAL

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

Paga 70.000 leke per personat me eksperience mbi 2 vite
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Kontakte

Rr. "Jordan Misja"
Tiranë

Botuar më 29/09/2023

)