Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MENAXHER

Njoftime pune - SHAGA SHPK

Kriteret

Menaxher parketi. Propozon politikën e blerjes për sektorin e parketitMenaxhon gjëndjen e stokut dhe dërgon propozimet e cmimeve te reja tek drejtoria e shitjeveDërgron kërkesat e blerjeve kur ka mungesë apo kërkesë nga klientSygjeron furnitorë të përshtatshëm per kompaninë tek zyra e shitjeve dhe blerjeveStudion tregun e jashtëm dhe të brëndshëm mbi ndryshimin e cmimeve të produkteve që ka në magazinë dhe propozon ndryshimin e tyre.Reklamonë produktet që ka gjëndje në magazinë duke gjetur tregje të reja për shitjen e tyre .Kujdeset për gjëndjen e mallit që ka në administrim në mënyrë që të eleminojë cdo mall stok dhe të mos krijojë stok te ri.Krijon marredhënie me furnitorët e ndryshëm të produkteve që administron për likujdime mujore, mbulimin e transportit prej tyre dhe cmimet më të uleta të tregut.Reklamonë dhe i sjellë kompanisë klientë qoftë për magazinën që administron ashtu edhe për magazinat e tjera.Detyra te tjera te ngarkuara nga Eproret.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 25/11/2021

)