Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JURIST/E

COMODITA HOME

Kriteret

I Larte
Kategoria B

Detyrat dhe Pagesa

1- JURIST/E /HRKriteret për të aplikuar për këtë pozicion:1-Të ketë mbaruar arsimin e lartë Juridik dhe studimet master në të njëjtën fushë.2-Të ketë eksperiencë minimalisht 2 vjet në profesion.3-Të zotërojë aftësi të shkëlqyera komunikimi.4-Të ketë njohur të mira të gjuhës angleze.5-Të zotërojë aftësi për të bashkëpunuar në grup.Detyrat dhe përgjegjësitë:1-Të rekrutojë stafin në mënyrë sa më profesionale.2-Të ketë aftësinë për të përpiluar kontrata apo shkresa/akte të ndryshme në përputhje me legjislacionin në fuqi.3-Të ndjeki të gjitha proçedurat e nevojshme ligjore në marrëdhënie me institucionet publike dhe ose subjekte private.4-Të përfaqësoje shoqërinë në gjykatë, etj.Të interesuarit të aplikojnë në adresën e email: [email protected]
Shume e kenaqshme

Kontakte

Rr."Feridon Fezollari", Zyrat qendrore Comodita Home
Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 25/05/2023

)