Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHITESE Dyqan lulesh shume i njohur Kërkon të punësojë

Paga: Shume e mire |

Me eksperience, siguracione te paguara

Botuar më 10/07/2020
Shume e mire

SHITESE Dyqani Paketime dhe Dekor Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Vetem per turnin e paradites, ne Orarin 09.30-14.00, nga e hena ne te shtune, e diela pushim, Adresa: Rr. Ymer Kurti, prapa postes nr. 8, pallati jeshil kati I

Botuar më 14/07/2020
Page e kenaqshme

ASISTENTE BIZNESI SUPERMARKET "XHANGOLLI" KERKON TE PUNESOJE STAF PER: Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Asistente / Menaxhere. E detyrueshme me eksperience ne super market ose ne kompani te ngjashme, Adresa: 1) Rr. “Komuna Parisit”, 2) Stacioni Trenit

Botuar më 14/07/2020
e kenaqshme

SPECIALIST MARANGOZ MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e larte |

* Me eksperience pune. (mob: 0692804800), Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 14/07/2020
Ofrohet pagese e larte

ZMERILUES TRIN MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Jordan Misja", ish Umb

Botuar më 14/07/2020
Ofrohet page e kenaqshme

SISTEMUESE SUPERMARKET "XHANGOLLI" KERKON TE PUNESOJE STAF PER: Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Sistemuese raftesh / Punonjese banaku. Me eksperience ne super market ose ne kompani te ngjashme, Adresa: 1) Rr. “Komuna Parisit”, 2) Stacioni Trenit

Botuar më 14/07/2020
e kenaqshme

KASIERE SUPERMARKET "XHANGOLLI" KERKON TE PUNESOJE STAF PER: Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience ne super market ose ne kompani te ngjashme, Adresa: 1) Rr. “Komuna Parisit”, 2) Stacioni Trenit

Botuar më 14/07/2020
e kenaqshme

PUNETORE KERKOJME

Paga: e kenaqshme |

NE LAVANTERI , Femer\Mashkull, puna me makineri ,te interesuarit te kontaktojne ne numrin e poshte shenuar , orari i telefonatave nga ora 8:00 deri 17:00, Tiranë

Botuar më 13/07/2020
e kenaqshme

AGJENTE SHITJESH ESSSE CAFFE, kerkon te punesoje: Agjente Shitjesh (Femer) ne terren, qarku Tirane

Paga: Paga 30.000 leke + % ne shitje |

Kriteret: * Te zoteroje patente te klasit B. * Te mos kete angazhime shkolle. * Mosha 22 -30 vjeçe. * Te jete pergjegjese per marrjen e porosive nga klientet ekzistues. * Zbatimin e strategjise se kompanise ne pikat e shitjes. * Menaxhimin e nje grupi klientesh ne nje zone te caktuar me qellim arritjen e objektivave. * Raportimin e shitjeve ditore tek Supervizori i shitjes, Adresa: Te interesuarat te dergojne CV ne: infoesssecaffe@gmail.com si dhe kontakt ne numrin e telefonit:

Botuar më 13/07/2020
Paga 30.000 leke + % ne shitje

FINANCIERE Kompani Tekstilesh Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Paga 60.000-80.000 leke te reja.Puna nga e hena ne te shtune. Transporti mundesohet nga kompania

Botuar më 13/07/2020
e kenaqshme

PUNETOR TENDA DIELLI ZENELI Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Montues tendash, preferohet te kete njohuri te saldimit, te kete patente, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 13/07/2020
Page e kenaqshme
)