Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ARKITEKT

Njoftime pune - New Home Mobileri kërkon të shtojë staf:

Kriteret

Me eksperience pune.

Detyrat dhe Pagesa

80.000-100.000 lek
Të interesuarit të kontaktojnë në numrin:

Kontakte

Rr. Panorama (Rr. Jordan Misja), prane burgut 313, Tirane,

Botuar më 17/03/2023

)