Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RRUGA “RAMAZAN GAXHERRI” LAGJJA SHKOZË.

Ndërtesa ndodhet në mesin e rrugës Uzina Traktori - Shaton Linxa. | 100 M2 | 35.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Ambjente
Rruga “Ramazan Gaxherri” Lagjja Shkozë., Ndërtesa ndodhet në mesin e rrugës Uzina Traktori - Shaton Linxa., 100 M2, 35.000 leke
Përshkrim

Jepet me qira Ambient, kati i parë në rrugë kryesore, 100 M2, i pajisur me banjë, furnizim me ujë gjatë 24 orëve dhe me tension 3 fazor

35.000 leke

Botuar më 30/06/2020

Telefon
)