Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RRETH RROTULLIMI, SHKOZET DURRES

Vetem 3 minuta ne rrugen dytesore | 115 M2 | 2.700.000 Leke

Shitet shtepi ne ndertim me 300 m² truall. Shtepia eshte ndertuar karabina dhe eshte pa solete, me siperfaqe ndertimi, 115 M2, kati 1, totali i kateve 1, bosh, gjendja: e re, shitet per arsye emigrimi

Botuar me 10/11/2018
2.700.000 leke

ISH FABRIKA E TULLAVE,

tek treshi | 62 M2 | 20.000 Euro

Shitet shtepi private, 62 M2, + 150 toke, ne proces legalizimi. Shitet per arsye emigrimi

Botuar me 07/11/2018
20.000,00 euro

RRETH RROTULLIMI, SHKOZET DURRES

Vetem 3 minuta ne rrugen dytesore | 115 M2 | 2.700.000 Leke

Shitet shtepi ne ndertim me 300 m² truall. Shtepia eshte ndertuar karabina dhe eshte pa solete, me siperfaqe ndertimi, 115 M2, kati 1, totali i kateve 1, bosh, gjendja: e re, shitet per arsye emigrimi

Botuar me 06/11/2018
2.700.000 leke

VORE

fshati Mucaj | 650 M2 | 60.000 Euro

Shitet shtepi private + toke, 650 M2, kati 1, 1 banjo, i mobiluar, gjendja: e mire, me dokumenta te rregullta

Botuar me 03/11/2018
60.000,00 euro