Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOHET BABY SITTER ME EKSPERIENCE PUNE.

Kujdestare per te moshuar dhe Sanitare. Te jene korrekte dhe te rregullta ne pune., Prane Drejtorise se Higjienes, rr. "Elbasanit", ngjitur me palestren Perfekt Fitness

Botuar më 19/02/2020

OFROJ FIZIOTERAPI NE SHTEPI, BRENDA TIRANES

Jam fizioterapist i Licensuar para 10 viteve, kam 7 vjet eksperience pune ne qenderen spitalore shteterore, ne sektorin neurologjik ortopedik dhe pediatrik, Te interesuarit ne numrin e telefonit

Botuar më 18/02/2020

NJOFTIM!!! RESIN TECHNOLOGY TEK RRUGA E KAVAJES, PRANE LOKAL XHAKI NE BASHKEPUNIM ME GIZ ALBANIA OFRON KURSE 3 MUJORE PA PAGESE

PER MESIMIN E TEKNOLOGJSE SE RESINES SHUME E PERHAPUR DHE E KERKUAR NE TREGUN E PUNES KOMBETAR DHE NDERKOMBETAR. PREFEROHEN PERSONAT ME STATUSIN TE PAPUNE. MUNDESI PUNESIMI!!!, TE GJITHE TE INERESUARIT DUHET TE PARAQITEN PRANE ZYRAVE TE RESINES , ME KARTEN E IDENTITETIT. REGJISTIMET MBYLLEN ME 29/02/2020. PAS KURSIT SECILI KURSANT PAJISET ME CERTIFIKATE

Botuar më 18/02/2020

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE

Per pastrim dhe gatim. Orari 8.00-15.00. E diela pushim. Mosha deri 55vjec, Perballe gjimnazit Petro Nini

Botuar më 18/02/2020
30.000 leke

KUJDESTARE PER TE MOSHUAR PER TU KUJDESUR PER NJE ZONJE TE SEMURE

Orari 18.00-22.00. Paga 20.000 leke. Personat e interesuar mund te dergojne sms, Rruga Elbasanit, mbi fakultetin Ekonomik

Botuar më 18/02/2020

JAM BABY SITTER, ME EKSPERUENCE TE JASHTE VENDIT

Kerkoj te punesohem ne nje familje te huaj ose vendase, njoh mire gjuhen angleze dhe italiane. Mund te punojoje edhe si kujdestare per te moshuar.Jam korrekte dhe serioze ne pune

Botuar më 18/02/2020

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE

Te kete eksperienc pune, mosha nuk ka rendesi, "DON BOSKO"

Botuar më 17/02/2020
25.000 leke/muaj

KERKOHET PUNONJESE SHTEPIE

Orari i punes 8.00-14.00 nga e hena ne te shtune. Paga 27.000 leke., Adresa: ish Stacioni i fundit i Tiranes se Re

Botuar më 17/02/2020

ÇERTIFIKATE! KURSE TRAJNIMI RECEPSIONIST PER KLINIKE DENTARE DHE MJEKSORE!

Duke e shoqeruar me njohuri dhe praktike te punimeve ne Klinike Dentare dhe Mjeksore. E miratuar nga Ministria e Punes dhe Çeshtjeve Sociale. Kursi zgjat 3 muaj

Botuar më 17/02/2020
390,00 euro
)