Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SAUK

mbrapa xhamise | 40 M2 | 13.000 Leke

Jepet me qera garzoniere, 40 M2, kati 1, i mobiluar

Botuar më 15/01/2019
13.000 leke

RR. HAMDI CULLHAI

Misto Mame, siper AML | 70 M2 | 20.000 Leke

Jepet me qera 2+1 ne nje shtepi private, 70 M2, kati 1, i mobiluar

Botuar më 15/01/2019
20.000 leke

RR. HAMDI CULLHAI

tek Misto Mame | 60 M2 | 20.000 Leke

Jepet me qera 2+1, shtepi private, 60 M2, kati 2, i mobiluar

Botuar më 15/01/2019
20.000 leke

RR. "JORDAN MISJA"

prane kolegjit turk | 25 M2 | 12.000 Leke

Jepet me qera garsoniere, 25 M2, kati 1, 1 banjo, i mobiluar, e pershtatshme per nje cift, hyrje me vete

Botuar më 15/01/2019
12.000 leke/muaj

RR. VLLAZERIMI

tek dogana | 80 M2 | 23.000 Leke

Jepet me qera 1+1 ne nje shtepi private, 80 M2, kati 2, i mobiluar

Botuar më 15/01/2019
23.000 leke

RR."SELAUDIN ZORBA"

poshte Spitalit Amerikan | 20 M2 | 12.000 Leke

Jepet me qera garsoniere, shtepi private, 20 M2, i mobiluar

Botuar më 15/01/2019
12.000 leke

RR. "KONGRESI I MANASTIRIT"

pranë Spitalit të Fëmijëve, | 90 M2 | 8.000 Leke

Jepet me qera 2+1, shtepi private, 90 M2, kati 3, 1 banjo, i mobiluar, uji perfshire ne çmim

Botuar më 14/01/2019
8.000 leke/person

YZBERISHT

tek spitali Amerikan 3 | 100 M2 | 25.000 Leke

Jepet me qera 3+1 ne nje shtepi private, 100 M2, pjeserisht i mobiluar

Botuar më 14/01/2019
25.000 leke

TEK KTHESA E KAMZES

200m nga Ktheza | 40 M2 | 15.000 Leke

Jepet me qera garsoniere, shtepi private, 40 M2, i mobiluar

Botuar më 14/01/2019
15.000 leke

RR. “TRE VELLEZERIT KONDI”,

prane vilave Gjermane dhe hotel Deas, | 60 M2 | 12.000 Leke

Jepet me qera 1+1, 60 M2, i mobiluar

Botuar më 14/01/2019
12.000 leke