Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SANITARE Njoftime pune - BURGER KING® është themeluar në vitin 1954, dhe është zinxhiri i dytë më i madh i hamburgerëve në botë Njohur ndryshe dhe si HOME OF THE WHOPPER®, angazhimi ynë për përbërësit premium, recetat ekskluzive dhe ofrimi i ambienteve mi

Paga: e kenaqshme |

Të jeni të motivuar të punoni ne grup. Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël. Eksperience në këtë lloj industrie është e preferueshme. Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në jave, të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv-në në adresën e e-mailit:  ose sms nenumrin e telefonit

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - PICERI SAPORITA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - Bar Restorant Kevin Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune. Me eksperience pune, me eksperience pune, Adresa: Tek Garda e Republikes

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - RESTORANT "KLEDI" Kërkon të punësojë

Paga: ofrohen paga te larta |

Orari i punes 07.30- 15.30, kushte shume te mira pune, vetem te interesuarit serioz te kontaktojne, Adresa: Rruga e Kavajes, Ish parku i Autobuzave

Botuar më 05/12/2022
ofrohen paga te larta

SANITARE Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme

SANITARE NJOFTIM PUNE SANITARE Kerkohet sanitare

Paga: Paga e kenaqshme plus sigurime te paguara |

Per shtepi banimi. Te jete ne gjendje te mire fizike, te kete eksperience pune te meparshme te ngjashme., Tiranë

Botuar më 05/12/2022
Paga e kenaqshme plus sigurime te paguara

SANITARE - VENDE PUNE - HABURGER Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna me kohe te plote, me eksperience pune, Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese shume e mire |

Te jete korrekte ne pune. Pune afat gjate. Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

Botuar më 05/12/2022
Ofrohet pagese shume e mire

SANITARE Njoftime pune - RESTORANT SECRET Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Stadiumi Dinamo

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - Hotel Agron Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Rruga Elbasanit, prane pallatit te Brigadave

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme
)