Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KINGSMAN Kërkon të punësojë Shitese

Mosha 20-40 vjeç. Te jete e paraqitshme. Paga e kenaqshme + %. Pa preukopime. Priori...

Botuar më 12/06/2019

Butik Lov N Label Kërkon të punësojë Shitese

Mosha 20-35 vjeç. Me eksperience pune., Adresa: Rr. "Bardhyl", 200m mbi Bar Olso, ne drejtim te Farmacie nr. 10

Botuar më 18/06/2019

Firma LAGHI shpk, rrobaqepesi Kërkon të punësojë Punetore

Per makine qepese. Paga te kenaqshme sipas nivelit te punetorit.Mundesi ngritje ne detyre dhe kushte shume te mira ne pune.Jeni te mirepritur, Tiranë, Adresa: Tre Deshmoret, perballe KMY, Yzberisht

Botuar më 18/06/2019

Firma LAGHI shpk, rrobaqepesi Kërkon të punësojë Mekanik

Paga te kenaqshme sipas nivelit te punetorit.Mundesi ngritje ne detyre dhe kushte shume te mira ne pune..Jeni te mirepritur, Tiranë, Adresa: Tre Deshmoret, perballe KMY, Yzberisht

Botuar më 18/06/2019

Kerkohet Shitese

Butike. Paga e kenaqshme+perqindje. Kushte te mira pune. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Xhorxh W Bush”.

Botuar më 17/06/2019

Atelie Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Specialiste. Me eksperience pune te gjate. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tirane

Botuar më 17/06/2019

Kerkohet Punetore

Per rrobaqepesi me porosi. Me eksperience pune mbi dy vjet. Te kete punuar me makine lineare+syzator. Preferohet te kete punuar ne firma ose dyqane riparime+porosi. Paga 40.000 leke te reja

Botuar më 17/06/2019

Symbol sh.p.k Kërkon të punësojë Punetore

Per rrobaqepesi. Paga 36.500 leke. Transporti i siguruar. 4 Jave leje te siguruara. Shperblim ne fund te vitit, Tiranë, Adresa: Rruga Jorgo Plaku, qendres Concord Center tek Medreseja

Botuar më 14/06/2019

FIRME PRIVATE Kërkon të punësojë Shitese

Te kene arsimin e mesem. Mosha 18-25 vjeç., Adresa: Lagjia "Ali Demi", prane Spitalit Kontinental

Botuar më 13/06/2019

FIRME PRIVATE Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Per qepje çerçafesh. Preferohet me banim rreth zones, Adresa: Lagjia "Ali Demi", prane Spitalit Kontinental

Botuar më 13/06/2019

KERKOJME Pergjegjese

Reparti kemishtarie. Te jete me eksperience pune dhe e afte te drejtoj punen brenda repartit dhe jashte tij. Paga duke fillluar mbi 500 euro, Adresa: Misto Mame

Botuar më 13/06/2019