Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER BARI Punë Tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Full time | Paga: Paga 40000 e siper |

Kamarier, banakier, ndimes kuzhinjer, kuzhinjer preferohet te di kuzhin aziatike,, Adresa: Kthesa e Kamzes, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
Paga 40000 e siper

PJATALARESE Njoftime pune - RESTORANT ME GATIME TRADICIONALE TEK PAZARI I RI Kërkon të punësojë

Paga: * PAGESA 50.000 LEKE |

* OFROJME KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE. * TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE DHE TE PERGJEGJSHEM NE PUNE, Adresa: TEK PAZARI I RI

Botuar më 07/12/2023
* PAGESA 50.000 LEKE

SANITARE Njoftime pune - RESTORANT ME GATIME TRADICIONALE TEK PAZARI I RI Kërkon të punësojë

Paga: * PAGESA 40.000 LEKE |

* OFROJME KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE. * TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE DHE TE PERGJEGJSHEM NE PUNE, Adresa: TEK PAZARI I RI

Botuar më 07/12/2023
* PAGESA 40.000 LEKE

KAMARIER BARI Punë Tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Full time | Paga: Paga 40000 e siper |

Kamarier, banakier, ndimes kuzhinjer, kuzhinjer preferohet te di kuzhin aziatike,, Adresa: Kthesa e Kamzes, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
Paga 40000 e siper

KAMARIER BARI Punë Tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Full time | Paga: Paga 40000 e siper |

Kamarier, banakier, ndimes kuzhinjer, kuzhinjer preferohet te di kuzhin aziatike,, Adresa: Kthesa e Kamzes, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
Paga 40000 e siper

SHOFER Njoftime pune - Kompania Akull shpk, e cila merret me shperndarjen e ujit natyral "Qaf Mali", kerkon: SHOFER / FURNITOR Kërkon të punësojë

Paga: * PAGA STIMULUESE ME BONUSE DHE SHPERBLIME |

* TE KENE PATENTE TE KLASIT C. * MOSHA DERI 40 VJEÇ. PREFEROHEN DHE ME BANIM NGA DURRESI, Adresa: PER ME SHUME INFORMACION DERGONI SMS NE:

Botuar më 07/12/2023
* PAGA STIMULUESE ME BONUSE DHE SHPERBLIME

PUNETOR Njoftime pune - Kompania Akull shpk, e cila merret me shperndarjen e ujit natyral "Qaf Mali", kerkon: PUNETOR ND/SHOFER per ne DURRES DHE TIRANE Kërkon të punësojë

Paga: * PAGA STIMULUESE ME BONUSE DHE SHPERBLIME |

* PER QYTETIN E TIRANES DHE QYTETIN E DURRESIT. * MOSHA DERI 40 VJEÇ. * PER PUNONJESIT E DURRESIT PREFEROHEN ME BANIM NE DURRES, Adresa: Per info të hollesishme dergoni sms ne:

Botuar më 07/12/2023
* PAGA STIMULUESE ME BONUSE DHE SHPERBLIME

KUZHINIER PUNË TIRANA https://punetirana.com/ Kërkon të punësojë

Paga: 1300 Euro |

Vende vakante për kategorinë guzhinjerpaga 1100-1300 eurome eksperienc1 dite ne jave pushim8 ore punekontakto si më poshtë:[email protected]

Botuar më 06/12/2023
1300 Euro

KUZHINIER PUNË TIRANA https://punetirana.com/ Kërkon të punësojë

Paga: 1300 Euro |

Vende vakante për kategorinë guzhinjerpaga 1100-1300 eurome eksperienc1 dite ne jave pushim8 ore punekontakto si më poshtë:[email protected]

Botuar më 06/12/2023
1300 Euro

KAMARIER BARI Punë Tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Full time | Paga: Paga 40000 e siper |

Kamarier, banakier, ndimes kuzhinjer, kuzhinjer preferohet te di kuzhin aziatike,, Adresa: Kthesa e Kamzes, Tiranë

Botuar më 06/12/2023
Paga 40000 e siper
)