Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PJATALARESE Njoftime pune - "GABRIEL" Restaurant Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te kene eksperience dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Mbas kullave Binjake

Botuar më 23/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SALLATIERE Njoftime pune - "GABRIEL" Restaurant Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te kene eksperience dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Mbas kullave Binjake

Botuar më 23/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SANITARE Njoftime pune - "GABRIEL" Restaurant Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te kene eksperience dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Mbas kullave Binjake

Botuar më 23/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

MOTORRIST "GABRIEL" Restaurant, kerkon: *Motorrist/Shofer

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te kene eksperience dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Mbas kullave Binjake

Botuar më 23/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PJATALARESE Njoftime pune - PIREU RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page 50.000 leke + siguracion |

Turni II. Orari punes: 15:00 - 23:00. Ambient dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Qamil Guranjaku", prane Liceut

Botuar më 23/05/2023
Ofrohet page 50.000 leke + siguracion

NDIHMES KUZHINIER Njoftime pune - PIREU RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta + siguracion |

Orari punes: 14:00 - 22:00. Ambient dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Qamil Guranjaku", prane Liceut

Botuar më 23/05/2023
Ofrohen paga te larta + siguracion

KAMARIER/E Njoftime pune - PIREU RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta + siguracion |

Me eksperience pune. Ambient dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Qamil Guranjaku", prane Liceut

Botuar më 23/05/2023
Ofrohen paga te larta + siguracion

NDIHMES KAMARIERE RESTORANTI Njoftime pune - BAR RESTORANT "JUVENILJA" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Kushte shume te mira pune, 0684001744 / 0692089177, Adresa: Tirane

Botuar më 23/05/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA
)