Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

STAF RESTORANTI BURGER KING® është themeluar në vitin 1954, dhe është zinxhiri i dytë më i madh i hamburgerëve nëbotë, njohur ndryshe dhe si HOME OF THE WHOPPER®, BURGER KING® operon me 18,838 restorante, në rreth 100 shtete të botës. Në Shqipëri operon p

Paga: e kenaqshme |

Të jeni të orientuar në shërbimin ndaj klientit;? Të jeni të motivuar të punoni ne grup;? Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël;Eksperience në këtë lloj industrie është e preferueshme. Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në jave dhe mundësizhvillimi në karrierë.Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën e e-mailit: [email protected]  ose sms nenumrin e telefonit.Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen., të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv-në në adresën e e-mailit:vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.

Botuar më 26/09/2021
e kenaqshme

MENAXHER RESTORANTI BURGER KING® është themeluar në vitin 1954, dhe është zinxhiri i dytë më i madh i hamburgerëve nëbotë, njohur ndryshe dhe si HOME OF THE WHOPPER®, Angazhimi ynë për përbërësit premium, recetatekskluzive dhe ofrimi i ambienteve miqësore

Paga: pagesë konkuruese |

-Eksperience te meparshme ne menaxhim ne kete industri;- Aftesi te trajnoje, udhezoje dhe drejtoje stafin, ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, 2 ditë pushim në jave., të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv-në në adresën e e-mailit ose kontaktoni ne numerin e telefonit. vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistohen

Botuar më 26/09/2021
pagesë konkuruese

SHPERNDARES BURGER KING Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

PUNONJËS PËR SHPËRNDARJE (USHQIMI)- Me motorrin personal;- Preferohet të ketë të paktën 1 vit përvojë pune paraprake në pozicione të ngjashme;- Aftësi komunikuese dhe sjellje të mirë;- Pagë fikse + bonus për çdo porosi;- Kontratë e rregullt pune, një dite pushimi ne javë., procedura dhe afatet e aplikimit:të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit ose të dërgojnë aplikimin nëadresën e emailit [email protected]

Botuar më 26/09/2021
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIERE Ofroj pune - Bar Restorant Park Kevin Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me eksperience pune, Adresa: Komuna Dajt, Linze

Botuar më 26/09/2021
shume e mire

KAMARIER/E Ofroj pune - Bar Restorant Park Kevin Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me eksperience pune, Adresa: Komuna Dajt, Linze

Botuar më 26/09/2021
shume e mire

PASTRUESE Ofroj pune - Bar Restorant Park Kevin Kërkon të punësojë

Paga: 35.000 leke |

Me eksperience pune, Adresa: Komuna Dajt, Linze

Botuar më 26/09/2021
35.000 leke

BANAKIERE Bjorn Fish Resto Lounge Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Preferohet me eksperience te meparshme ne restorant peshku. Orari i punes 8 ore ne dite., te interesuarit te kontaktojne ne numerin e telefonit

Botuar më 26/09/2021
E kenaqshme

KAMARIERE Oferte pune nga Bjorn Fish Resto Lounge Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Preferohet me eksperience te meparshme ne restorant peshku. Orari i punes 8 ore ne dite.

Botuar më 26/09/2021
E kenaqshme

BANAKIER/E Njoftime pune - ENERGY SHISHA LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perball me Inxhinierin e Ndertimit

Botuar më 26/09/2021
e kenaqshme + sigurime

BARIST Njoftime pune - ENERGY SHISHA LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perball me Inxhinierin e Ndertimit

Botuar më 26/09/2021
e kenaqshme + sigurime
)