Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KAMARIER/E Garden BAR Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+ bashkishe shume te mira ditore +sigurime |

(femer/ mashkull), ambjent super i mire, Adresa: Blv Bajram Curri, Prane Diplomat 2 o...

Botuar më 15/06/2021
e kenaqshme+ bashkishe shume te mira ditore +sigurime

KAMARIER/E Bar Restorant E 88 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Ish ekspozita Shqiperia Sot, pallatet 8EE

Botuar më 20/06/2021
e kenaqshme

SANITARE Bar Restorant E 88 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Ish ekspozita Shqiperia Sot, pallatet 8EE

Botuar më 20/06/2021
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIERE Bar Restorant E 88 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Ish ekspozita Shqiperia Sot, pallatet 8EE

Botuar më 20/06/2021
e kenaqshme

KAMARIER/E RESTORANT JAPONEZ SAKURA SUSHI BAR, TIRANE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen pagesa shume te mira |

* te jene me eksperience pune, 1 dite ne jave pushim, Adresa: Ish bllolku, rr ."Sami Frasheri", ngjitur me Juveniljen e vjeter

Botuar më 20/06/2021
Ofrohen pagesa shume te mira

NDIHMES KAMARIER/E RESTORANT JAPONEZ SAKURA SUSHI BAR, TIRANE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen pagesa shume te mira |

* 1 dite ne jave pushim, Adresa: Ish bllolku, rr ."Sami Frasheri", ngjitur me Juveniljen e vjeter

Botuar më 20/06/2021
Ofrohen pagesa shume te mira

KAMARIER/E SAKURA SUSHI & MORE NE DURRES, TEK SHKEMBI KAVAJES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen pagesa shume te mira |

* me eksperience pune, fjetja dhe ushqimi i siguruar., Adresa: Durres, tek shkembi Kavajes

Botuar më 20/06/2021
Ofrohen pagesa shume te mira

BANAKIER/E SAKURA SUSHI & MORE NE DURRES, TEK SHKEMBI KAVAJES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen pagesa shume te mira |

* Me eksperience pune. * Fjetja dhe ushqimi i siguruar, Adresa: Durres, tek shkembi Kavajes

Botuar më 20/06/2021
Ofrohen pagesa shume te mira

KAMARIER/E RESTORANT JAPONEZ SAKURA SUSHI BAR, TIRANE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen pagesa shume te mira |

* Te jene me eksperience pune, 1 dite ne jave pushim, Adresa: Ish bllolku, rr ."Sami Frasheri", ngjitur me Juveniljen e vjeter

Botuar më 20/06/2021
Ofrohen pagesa shume te mira

NDIHMES KUZHINIER/E SAKURA SUSHI & MORE NE DURRES, TEK SHKEMBI KAVAJES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen pagesa shume te mira |

Fjetja dhe ushqimi i siguruar, Adresa: Durres, tek shkembi Kavajes

Botuar më 20/06/2021
Ofrohen pagesa shume te mira

NDIHMES KAMARIER/E RESTORANT JAPONEZ SAKURA SUSHI BAR, TIRANE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen pagesa shume te mira |

* 1 dite ne jave pushim, Adresa: Ish bllolku, rr ."Sami Frasheri", ngjitur me Juveniljen e vjeter

Botuar më 20/06/2021
Ofrohen pagesa shume te mira
)