Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Shitese

Ambulante. Mosha 25-40 vjeç, Adresa: Pazari Ri

Botuar me 18/10/2018

FURRE BUKE PASTICERI LOSE Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune . Puna me turne, Adresa: Rruga Robert Shvarc, Perballe qendres Kristal

Botuar me 17/10/2018

VENUS FURRE BUKE-PASTICERI Kërkon të punësojë Punetor

Me eksperience pune dhe i papertuar. Paga e kenaqeshme + siguracione., Adresa: Rruga Bill Klinton, Kodra e diellit

Botuar me 17/10/2018

PASTIÇERI NELA Kërkon të punësojë Shitese

Per pasticeri. Me eksperience pune. Paga shume e mire, Tiranë, Adresa: Yzberisht

Botuar me 16/10/2018

Market 24 Kërkon të punësojë Shitese

(F). Mosha deri 35 vjeç. Turni I dhe II. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. “Kongresi Manastirit”, perballe spitalit te Pediatrise

Botuar me 16/10/2018

Rrjeti CONAD Kërkon të punësojë Pergjegjes

Pergjegjese Dyqani. Kandidatet duhet te kene: Arsimin e larte Marketing dhe Menaxhim biznesi i preferuar. Eksperience pune ne rrjete supermarketesh minimumi 2 vjet. Aftesi shume te mira organizimi dhe komunikimi. Njohuri ne programet baze kompjuterike dhe te gjuhes Italiane. Te gatshem per te punuar ne orare te zgjatura. Mosha mbi 25 vjeç. Detyrat dhe pergjegjesite: Organizimi I stafit. Organizimi i ofertave dhe vendosja e tyre. Berja e porosive standart dhe ofertat. Kontrolli i WEB per artikujt e rinj. Kontrolli I pastertise se dyqanit. Nxjerrja e raporteve, etj. Paga shume e mire. Te interesuarit qe permbushin kriteret jane te lutur te dergojne CV me foto ne: rbetaj.conad@pronatyra.al / burimenjerezore.conad@pronatyra.al, Adresa: Pronatyra Treg (CONAD), qendra tregetare “Galeria”, kati II, rr. “Barrikadave”, prane ish kinema 17 Nentori

Botuar me 15/10/2018