Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FURRE BUKE PASTICERI Kërkon të punësojë Shitese

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Preferohet me eksperience pune. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga Mine Peza, afer Prokurorise se Tiranes

Botuar më 23/05/2018
e kenaqshme dhe siguracione

Furre Pasticeri Kërkon të punësojë Ndihmes furrxhi

Orari i punes turni i trete., Tiranë, Adresa: bulevardi Bajrram Curri

Botuar më 20/05/2018

Spar Albania Sh.p.k. ofron vend të lirë pune në pozicionin Sistemuese

- Të zotërojë diplomë të shkollës së mesme. - Fleksibël me orarin e punës. - Përbën avantazh eksperienca e mëparshme në pozicione të ngjashme.Ofrohen kushte të mira pune dhe pagë konkurruese. Kandidatët mund të dërgojnë CV-të në adresën hr@spar.al ose mund të paraqiten pranë cdo Supermarketi të Spar Albania për të plotësuar formularët e aplikimit ose të telefonojnë në numrin e kontaktit:

Botuar më 18/05/2018

Kompania Hari Lena Shpk Kërkon të punësojë Agjent

Per marrje porosish (femra dhe meshkuj) dhe agjente per shitje direkte me furgon. Kandidatet preferohet te kene eksperience ne fushen e distribucionit vecanerisht ne industrine ushqimore , si dhe te njohin subjektet ne Tirane dhe zonat perreth. Te zoterojne patente te klasit B , klasi C perben avant, Tiranë

Botuar më 17/05/2018

Kompania Hari Lena Shpk Kërkon të punësojë Shofer

Personeli me eksperienceKandidati duhet te disponoje patente per drejtim mjeti : Furgon Pasagjeresh 15+1Te jete korrekt dhe I pergjegjshemKushte pune dhe page e kenaqshme.Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin ose te na shkruajne ne adresen, Tiranë

Botuar më 17/05/2018