Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkohet Staf Financiere

Me eksperience pune mbi 5 vjet dhe te dije programet Alfa, Financa 5 me mundesi rritj...

Botuar me 14/09/2018

Kerkohet Staf Shofer

Me pervoje pune ne shperndarje buke dhe uje te bidonave 6 dhe 10 liter (me interest ...

Botuar me 14/09/2018

Kerkohet Staf Elektromekanik

Me pervoje pune ne furra buke , ose linja prodhimi agroushqimore

Botuar me 14/09/2018

Furre buke pasticeri Fragolino Kërkon të punësojë Sanitare

Paga: e kenaqshme |

Tiranë, Adresa: Ymer Kurti Tek sheshi Willson

Botuar me 20/09/2018
e kenaqshme

Furre buke pasticeri Fragolino Kërkon të punësojë Shitese

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune , mosha mbi 30 vjec., Tiranë, Adresa: Ymer Kurti Tek sheshi Willson

Botuar me 20/09/2018
e kenaqshme

Furre buke pasticeri Fragolino Kërkon të punësojë Ndihmes pasticiere

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune, Tiranë, Adresa: Ymer Kurti Tek sheshi Willson

Botuar me 20/09/2018
e kenaqshme

Furre Buke Dumrea Kërkon të punësojë Shitese

Adresa: Rruga: "Perlat Rexhepi", prane Juridikut

Botuar me 20/09/2018

Furre Buke Dumrea Kërkon të punësojë Furrxhi

Te kete eksperience pune, Adresa: Rruga: "Perlat Rexhepi", prane Juridikut

Botuar me 20/09/2018

Furre Buke Dumrea Kërkon të punësojë Specialiste byreku

Adresa: Rruga: "Perlat Rexhepi", prane Juridikut

Botuar me 20/09/2018

Furre Buke Dumrea Kërkon të punësojë Pasticier/e

Adresa: Rruga: "Perlat Rexhepi", prane Juridikut

Botuar me 20/09/2018

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Shitese

Mosha mbi 18 vjeç. Te kete mbaruar arsimin e mesem. Paga shume e kenaqshme + siguracion, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar me 20/09/2018

Bar Pasticeria Franceze kerkon te punesoje per pikat e saj: Shitese

– Kasiere. E Diela pushim. Te dine gjuhen Angleze, Te interesuarat te paraqiten me CV ne adresen:, Adresa: 1. Ish Blloku dhe 2. Prane hipotekes

Botuar me 20/09/2018

FURRE BUKE - PASTIÇERI Kërkon të punësojë Specialiste byreku

Me eksperience pune, orari 06:00-14:00, Adresa: Rruga e Thesarit, fresku

Botuar me 19/09/2018