Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SPECIALISTE BYREKU Njoftime pune - FURRE BUKE FAMILJA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+sigurime |

Puna turni i paradites, Adresa: Zogu i Zi, Tiranë

Botuar më 29/11/2021
e kenaqshme+sigurime

PUNETOR/E Vende pune - PUNISHTE SALLAMI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Te interesuarit te jene korrekt ne pune, Adresa: Rr. "Dibres".

Botuar më 29/11/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

SHITESE Njoftime pune - Market Sallami Kërkon të punësojë

Paga: PAgesa e kenaqshme |

Turni I. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra".

Botuar më 29/11/2021
PAgesa e kenaqshme

PUNETORE Njoftime pune - Supermarket Mishi me perpunim dhe prodhime produkte mishi Kërkon të punësojë

Paga: Paga 30.000 leke + siguracion |

(1 Punonjese Femer). Orari punes 08:00-16:00. Mosha deri 45 vjeç. 4 dite ne muaj pushim, Adresa: Ura Insitut Bujqesor

Botuar më 29/11/2021
Paga 30.000 leke + siguracion
)