Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMES KUZHINIER VENDE PUNE - AlAr tek Raiffeisen KiKa Kërkon të punësojë

Paga: E Kenaqshme |

E shtune e diel pushim, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Raiffeisen Kika, Tiranë

Botuar më 06/06/2023
E Kenaqshme

STAF RESTORANTI Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 1500 Euro |

Kerkohet:guzhinjer,picajol,kamarier,page e kenaqshme,me eksperienc,vendodhja sarandkontakto si më poshtë:[email protected], Sarandë

Botuar më 06/06/2023
1500 Euro

KAMARIER PUNË TIRANA https://punetirana.com/

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurreskamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperiencdite ne jave pushimkontakto si më poshtë: 0696630282 [email protected], Durrës

Botuar më 06/06/2023
600 Euro

STAF RESTORANTI Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 1500 Euro |

Kerkohet:guzhinjer,picajol,kamarier,page e kenaqshme,me eksperienc,vendodhja sarandkontakto si më poshtë:[email protected], Sarandë

Botuar më 06/06/2023
1500 Euro

STAF RESTORANTI Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 1500 Euro |

Kerkohet:guzhinjer,picajol,kamarier,page e kenaqshme,me eksperienc,vendodhja sarandkontakto si më poshtë:[email protected], Sarandë

Botuar më 06/06/2023
1500 Euro

STAF RESTORANTI Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 1500 Euro |

Kerkohet:guzhinjer,picajol,kamarier,page e kenaqshme,me eksperienc,vendodhja sarandkontakto si më poshtë:[email protected], Sarandë

Botuar më 06/06/2023
1500 Euro

STAF RESTORANTI Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 1500 Euro |

Kerkohet:guzhinjer,picajol,kamarier,page e kenaqshme,me eksperienc,vendodhja sarandkontakto si më poshtë:[email protected], Sarandë

Botuar më 06/06/2023
1500 Euro

KAMARIER Njoftime pune - Hotel Luxury Ksamil Kërkon të punësojë

Paga: 70.000 leke |

Te kete eksperience si kamarier restoranti , te kete njohuri me gjuhen angleze , puna 8 orarshe , akomodimi dhe ngrenia jane te perfshira nga hoteli ne kushte shume te mira, Adresa: Ksamil

Botuar më 05/06/2023
70.000 leke

STAF RESTORANTI Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 1500 Euro |

Kerkohet:guzhinjer,picajol,kamarier,page e kenaqshme,me eksperienc,vendodhja sarandkontakto si më poshtë:[email protected], Sarandë

Botuar më 05/06/2023
1500 Euro

NDIHMES PICIER Njoftime pune - LOUNGE BAR Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Turni i pare, me dhe pa eksperience, kushte shume te mira ., Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 05/06/2023
e kenaqshme
)