Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FINANCIER/E REVO Hospitality Group po kerkon specialist/e te Finances Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Diplomë Bachelor ose Master në Financë/Kontabilitet/Ekonomik ose fusha të ngjashme.• Eksperience të paktën 1 vit.• Njohuri të programit Microsoft Dynamics 365 (Navision) përbën avantazh.• Të ketë aftësi të mira të Microsoft Office.• Të ketë aftesi te mire të programeve të ndryshme kompjuterike.• Aftësi për të menaxhuar projekte dhe detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë.• Aftësi për të kryer punë cilësore nën situata presioni,• Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e.• Aftësi shumë të mira komunikuese.• Aftësi shumë të mira organizuese.• Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm,, • përgjegjës për regjistrimin saktë dhe në kohë të dokumentacionit financiar duke siguruar bazën e informacionit për departamentin e financës dhe kompaninë.• regjistrimi i faturave tatimore në sistemin financiar dhe rakordimi i tyre me platformën self care.• përgatitja e raporteve lidhur me regjistrimet e mësiperme sipas kërkesës së kreut të departamentit dhe menaxhimit., nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

CHEF Restorant LIFT Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Diplomë profesionale në Kulinari, Shkolle Kuzhine ose fusha të ngjashme, trajnime të ndryshme;• Eksperiencë të paktën 3 vite në industrinë e restoranteve, kuzhinës dhe menaxhimit;• Aftësi shumë të mira menaxheriale;• Aftësi per zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;• Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;• Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;• Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm, • përgatitja, gatimi dhe prezantimi i pjatave me cilësi të lartë;• ndihmon shefin e kuzhinës në krijimin e artikujve të menusë, recetave dhe zhvillimin e pjatave;• mbikëqyr në mirëmbajtjen e standarteve të sigurisë së kuzhinës dhe ushqimit;• studion çdo recetë dhe mbledh të gjithë përbërësit e nevojshëm;• sigurohet që dëmet dhe humbjet të jenë minimale nga monitorimi i kujdesshem i metodave të pergatitjes së ushqimit;• siguron që higjena të jetë maksimale në kuzhinë;• bashkëpunon me pjesën tjeter të ekipit të kuzhinës për të siguruar ushqim dhe sherbim me cilësi të lartë., nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

SANITARE SALT TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Të jetë e pastër dhe e regullt.• Të realizoje të gjitha detyrat që i ngarkohen.• Të jetë korrekte me oraret.• Të përkushtohet per të patur një punë sa me të mirë., nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

KUZHINIER/E OPA – Greek Street Food Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Të ketë eksperienca të mëparshme pune minimalisht 3 vjet, (arsimimi profesional përbën avantazh);• Të ketë aftësi komunikimi dhe bashkëpunimi me pjesën tjetër të stafit;• Disponueshmërinë për të punuar në turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat, • të përgatisë dhe të perziejë ingredientët sipas kërkesave specifike për disa produkte;• të gatuajë numrin e saktë të artikujve ushqimor të porositur nga çdo klient, të jetë i shkathët në menaxhimin e shumë situatave ;• përgjegjës për mbajtjen pastër të kuzhinës;• përgjegjës për monitorimin e stokut për lëndën e parë;• të mirëmbajë pajisjet dhe të verifikoj që produket e përgatitura përmbushin standardet e shëndetit dhe të sigurisë në ambjentin e punës;, nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

KAMARIER/E OPA – Greek Street Food Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Aftësi shumë të mira komunikuese,• Aftësi shumë të mira organizuese,• Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e,• Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm., • pastron tavolinat ne salle dhe kontrollon nese te gjitha tavolinat jane te pajisura me leter;• marrja dhe ekzekutimi i porosise ne kohen e caktuar;• pergjigjet per cdo pyetje per sa i perket produkteve te menuse per shtimet ose zevendesimin e perberesve;• eshte pergjegjes per zbatimin e pagesave kur merr porosine, nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

KAMARIER/E Njoftime pune - XHI-SA BAR Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Komuna e parisit kompleksi kika 1, Tiranë

Botuar më 25/03/2023
e kenaqshme

BANAKIER/E - MA-BAR CAFE Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 Leke + Sigurime |

Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Astir, Rruga Nexho Konomi, Tiranë

Botuar më 25/03/2023
50.000 Leke + Sigurime

KAMARIER/E - MA-BAR CAFE Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 Leke + Sigurime |

Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Astir, Rruga Nexho Konomi, Tiranë

Botuar më 25/03/2023
30.000 Leke + Sigurime

STAF Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kerkon te punesoje: Financiere, Sanitare, Kamarier/e. Banakier/e. Recepsionist/e. Menaxher Palestre, Kuzhinier/e, Nd/Kuzhinier. Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ekskavatorist. Mirembajtes per kantierin. Kushte shume te mira pune, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 25/03/2023
e kenaqshme

BANAKIERE Njoftime pune - The Goat Kerkon te punesoje Banakiere

Paga: shume e mire |

Kushte te mira pune. Puna turni Pare, Adresa: Bllok

Botuar më 24/03/2023
shume e mire
)