Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNETOR NDERTIMI CANALI GROUP Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me leje qendrimi ne vendet e BE.

Botuar më 10/10/2019
shume e mire

KARPENTIER CANALI GROUP Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me leje qendrimi ne vendet e BE.

Botuar më 10/10/2019
shume e mire

KONSULENT/E IMOBILIAR Re/Max Infinity Kërkon të punësojë

Paga: me % |

Jemi energjik, ambicoz ne kerkim te nje karriere te gjate profesionale,keni aftesi te mira komunikuese, menaxhuese dhe bashkepunuese. Jepi vetes nje mundesi karriere dhe biznesi. Ne ofrojme trajnime profesionale brenda dhe jashte vendit.Website personal.Buxhet vjetor marketingu. Mundesi karriere te palimituar.Apliko tani:http//remaxinfinity.al/apikoperpune/Dergo Cv ne: infinity@remax-albania.alPer me shume Informacion kontakto:

Botuar më 14/10/2019
me %

KOMPANI PRESTIGJOZE NDERTIMI Kërkon të punësojë Mjeshter skelerie

Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 14/10/2019

KOMPANI PRESTIGJOZE NDERTIMI Kërkon të punësojë Inxhinier ndertimi

Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te dergojne CV ne adresen e emailit, Tiranë, Adresa: Laprake

Botuar më 14/10/2019

PUNETOR KOMPANIA ZBOGO-JA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per ndertim. Te jete me banim ne Tirane Te interesuarit te dergojne CV ne Email:

Botuar më 10/10/2019
e kenaqshme

PUNETOR NDERTIMI CANALI GROUP Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me leje qendrimi ne vendet e BE.

Botuar më 10/10/2019
shume e mire

KARPENTIER CANALI GROUP Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me leje qendrimi ne vendet e BE.

Botuar më 10/10/2019
shume e mire

MEKANIK KOMPANI PRODHIMI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mirembajtje kamionash. Kandidati duhet te plotesoje keto kritere: Eksperience pune ne servise. Mosha deri 55 vjec. Te kete njohuri si elektroauto. Te kete patent te klasit ( DE ), kushte te mira pune, dergoni cv tuaj tek adresa e emailit ose te telefonojme ne nr e kontaktit

Botuar më 08/10/2019
e kenaqshme

Shoqeria Occari & Partners Kërkon të punësojë Magazinier

Te interesuarit duhet te plotesojne kriteret e meposhteme: - te kete mbaruar arsimin e mesem ose te larte - te njohe gjuhen italiane - njohje te paketes office- te jete komunikuese dhe korrekte ne pune Punojes Te cile kane eksperience me makinerite CNC. Te interesuarit te telefonojne ne numerat ose te dergojne CV me email ne: sofije.jakupi@occari-partners.com

Botuar më 06/10/2019

Shoqeria Occari & Partners Kërkon të punësojë Ekonomist/e

Te interesuarit duhet te plotesojne kriteret e meposhteme:- te kete mbaruar arsimin e larte dega Ekonomik - te njohe gjuhen italiane - te njohe paketen office - te jete komunikuese dhe korrekte ne pune. Te interesuarit te telefonojne ne numerat ose te dergojne CV me email ne: sofije.jakupi@occari-partners.com

Botuar më 06/10/2019

Shoqeria Occari & Partners Kërkon të punësojë Pergjegjes kontrolli

(Pergjegjes Kontrolli). Me eksperience mekanike. Te interesuarit te telefonojne ne numerat ose te dergojne CV me email ne: sofije.jakupi@occari-partners.com

Botuar më 06/10/2019
)